Bru és segrestador de gossos. Arreplega a qualsevol gos despistat, ho oculta en la seua casa i espera al fet que els anuncis dels amos apareguen en parcs i aparadors per a contactar amb ells i retornarà les seues mascotes en un acte de generositat a canvi d’un rescat. Un dia, després de la compra habitual en el supermercat, troba a un gos pastor extraviat i actua com de costum. Els seus plans es truncaran quan Bru descobrisca que aquest gos no té llar ni amo al que retornar-ho.

El secuestrador de perros (Hycel) és un migmetratge polonés de la directora Daria Woszek. Woszek va estudiar direcció en l’Acadèmia de Cinema de Katowice. La seua pel·lícula Spowiedz (2009) va obtenir el premi Kodak en la categoria per a estudiants del Festival de Cinema Polonés de Los Angeles en 2010. Ha dirigit curtmetratges de ficció i documentals. Actualment compagina el seu treball com a directora de cinema amb el de directora d’escenografies en l’Òpera de Bialystok.

El secuestrador de perros forma part de la Secció Oficial en la IX edició del Festival Internacional de Mediometrajes La Cabina, que se celebrarà en del 3 al 13 de novembre en la Filmoteca de València.

EL SECUESTRADOR DE PERROS | Daria Woszek · Polònia · 2015 · 30 min