Edwina Liard (Secció Oficial)

Va començar a treballar en la indústria cinematogràfica en 2007 com a assistent de producció. Després es va traslladar a València, en 2009. Allí va tenir l’oportunitat de treballar per a la Cabina com a Gerent de Relacions Internacionals i membre del comitè oficial de selecció de migmetratges. Aquestes experiències l’han portat en 2011 a crear Ikki Films amb Nidia Santiago a París. També imparteix classes de producció cinematogràfica i forma part de diversos comitès francesos de fons cinematogràfics.

Alexia Guillot (Secció Oficial)

Gestora cultural i responsable del podcast sobre cinema i festivals Las Entendidas al costat d’Adriana Cabeza. Amb una àmplia trajectòria en la producció d’esdeveniments, produccions i exposicions relacionades amb la indústria cinematogràfica, la seua experiència es veu enriquida per la concurrent assistència als festivals de cinema més importants a nivell europeu. Es va unir a l’equip de La Cabina en 2015 i actualment fa tasques de producció, protocol i trànsit de còpies.

Manuel López (Secció Oficial)

És llicenciat en Publicitat i Relacions Publiques per la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Es va unir a l’equip de La Cabina en la IV edició i va passar a formar part del Comitè de Selecció del festival en 2014. Ha compaginat estudis de disseny gràfic amb treballs en indústries culturals i de turisme i alguns rodatges internacionals.

Áurea Ortiz (Amalgama)

Tècnica del departament de programació de la Filmoteca de València i professora associada del departament d’Història de l’Art de la Universitat de València. Autora de ‘Del castell al plató: 50 mirades de cinema sobre l’Edat Mitjana’ i ‘La pintura al cinema: qüestions de representació visual’, entre altres, a més de nombrosos articles en revistes especialitzades i llibres col·lectius. Entre els seus temes d’investigació, desenvolupats en publicacions, seminaris i exposicions, destaquen la relació entre el cinema i les arts, la història de la fotografia i la representació de la dona en les arts i els mitjans audiovisuals.

Irene Liberia Vayá (Amalgama)

Responsable del Observatori Cultural de la Universitat de València. Doctora en Comunicació amb Esment Internacional per la Universitat de Sevilla, Màster en Comunicació i Cultura per la mateixa universitat i llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Humanitats per la Universitat de València. És autora de publicacions en revistes d’impacte i des de 2012 és membre del grup d’investigació Admira: ‘Anàlisi de Mitjans, Imatges i Relats Audiovisuals en la seua Història per al Canvi Social’. Actualment forma part de la Xarxa INAV (Xarxa Iberoamericana d’Investigació en Narratives Audiovisuals) i participa en l’I+D+i ‘Desplaçaments, emergències i nous subjectes socials al cinema espanyol (1996-2011)’ (Universitat Complutense de Madrid i Universitat de Sevilla). Recentment ha coordinat el llibre col·lectiu ‘Aquelarre. L’emancipació de les dones en la cultura de masses’ (Advook, 2020).

Irene Cubells (Inèdits)

Llicenciada en Història de l’Art, treballa com a gestora cultural en molts camps; des de la distribució de curtmetratges a través de l’empresa valenciana Some Like It Short, i amb 6 anys d’experiència en la promoció del catàleg Curts Comunitat Valenciana de l’IVAC. Responsable del festival La Ruta Més Curta, que cada any celebra el Dia Internacional del Curtmetratge en diferents barris de la ciutat de València. En el Festival La Cabina selecciona des de 2013 els migmetratges que es projecten en la Secció Inèdits.

Alicia Garrido (Fashion Films y AulaCabina)

Gestora cultural que ha dedicat gran part de la seua vida professional a la producció de festivals, concerts, projectes cinematogràfics i vídeos publicitaris. És responsable de Truenorayo Fest i ha participat en la producció d’esdeveniments com a Palo Alto Market Fest, Festival Deleste o Vinilo València. A més, manté un vincle actiu amb l’escena contemporània de la ciutat de València, l’art i la moda.