Edwina Liard (Secció Oficial)

Va començar a treballar en la indústria cinematogràfica en 2007 com a assistent de producció. Després es va traslladar a València, en 2009. Allí va tenir l’oportunitat de treballar per a la Cabina com a Gerent de Relacions Internacionals i membre del comitè oficial de selecció de migmetratges. Aquestes experiències l’han portat en 2011 a crear Ikki Films amb Nidia Santiago a París. També imparteix classes de producció cinematogràfica i forma part de diversos comitès francesos de fons cinematogràfics.

Alexia Guillot (Secció Oficial)

Gestora cultural y responsable del podcast sobre cine y festivales Las Entendidas junto a Adriana Cabeza. Con una amplia trayectoria en la producción de eventos, producciones y exposiciones relacionadas con la industria cinematográfica, su experiencia se ve enriquecida por la concurrente asistencia a los festivales de cine más importantes a nivel europeo. Se unió al equipo de La Cabina en 2015 y actualmente realiza tareas de producción, protocolo y tráfico de copias.

Irene Cubells (Inèdits)

Llicenciada en Història de l’Art, treballa com a gestora cultural en molts camps; des de la distribució de curtmetratges a través de l’empresa valenciana Some Like It Short, i amb 6 anys d’experiència en la promoció del catàleg Curts Comunitat Valenciana de l’IVAC. Responsable del festival La Ruta Més Curta, que cada any celebra el Dia Internacional del Curtmetratge en diferents barris de la ciutat de València. En el Festival La Cabina selecciona des de 2013 els migmetratges que es projecten en la Secció Inèdits.

Manuel López (Secció Oficial)

És llicenciat en Publicitat i Relacions Publiques per la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Es va unir a l’equip de La Cabina en la IV edició i va passar a formar part del Comitè de Selecció del festival en 2014. Ha compaginat estudis de disseny gràfic amb treballs en indústries culturals i de turisme i alguns rodatges internacionals.

Áura Ortiz (Amalgama)

Técnica del departamento de programación de la Filmoteca de València y profesora asociada del departamento de Historia del Arte de la Universitat de València. Autora de “Del castillo al plató. 50 miradas de cine sobre la Edad Media” y “La pintura en el cine: Cuestiones de representación visual”, entre otros, además de numerosos artículos en revistas especializadas y libros colectivos. Entre sus temas de investigación, desarrollados en publicaciones, seminarios y exposiciones, destacan la relación del cine y las artes, la historia de la fotografía y la representación de la mujer en las artes y los medios audiovisuales.