Agnes no se sent satisfeta amb la seua vida. Està avorrida de la relació amb la seua noia i el treball que realitza per a son pare no l’ompli. Agnes desitja un canvi. Quan son pare li presenta a la seua nova esposa Annalyn, a qui ha conegut durant les seues vacances en Filipines. Ambdues dones començaran una gran amistat i, de sobte, el món d’Agnès es veurà trasbalsat.

Annalyn és un migmetratge de 32 minuts en el qual l’amor s’obri pas, ignorant les conseqüències que implicarà. Amb un guió senzill, però d’una gran força emotiva, aquesta pel·lícula se centra en allò més complex de les relacions entre subjectes quan el desig d’aquests s’anteposa a la raó.

Maria Eriksson nasqué a Gotheburg, Suècia, l’any 1986. Després de l’institut, estudià Direcció Documental i començà a realitzar els seus propis curtmetratges de ficció. L’any 2009 es mudà a Estocolm per estudiar a l’Acadèmia d’Art Dramàtic d’Estocolm, on es graduà amb el migmetratge Annalyn l’any 2012.

Annalyn formarà part de la Selecció Oficial en la pròxima edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que tindrà lloc del 8 al 17 de novembre de 2013 a València.

ANNALYN | Maria Eriksson · Suède · 2012 · 32 min.

Annalyn (Maria Ericksson, 2012) from Festival La Cabina on Vimeo.

1 comentari

  1. Pingback: Programa martes 12 de noviembre | La Cabina

Comments are closed.