Dolça (Noémie Schmidt) té 18 anys. Sam (Julian Perquis) té 10. Tots dos es van conèixer en l’escola d’estiu en la qual Dolça treballava i van entaular una bona amistat, per la qual cosa ara ella cuida de Sam mentre la seua mare, recentment divorciada, està fora de casa. La complicitat entre tots dos creix, i Dolça acompanya a Sam a passar les vacances amb el seu pare, Víctor (Erik Stouvenaker), qui viu en un poblet del sud de França. Dolça i Víctor s’agraden des del primer moment en què es veuen i el seu affaire complicarà la relació entre Sam i la mainadera, qui haurà de trobar el seu lloc en aquest peculiar triangle amorós.

Després d’estudiar literatura, Laure Bourdon-Zarader, va ingressar en la Sorbona, on va realitzar els seus estudis de cinema, després dels quals es va graduar en un Màster en Belles arts a Berlín. Va començar treballant com a ajudant d’adreça en diversos curtmetratges. El seu primer treball audiovisual va ser el documental Poregosos (2012). Actualment treballa en diversos projectes per a televisió i cinema i prepara els seus dos pròxims curtmetratges: La vie sauvage i Dt. pomme, tots dos produïts per Quartet Productions.

Dolça, de Laure Bourdon, forma part de la Secció Oficial de la IX edició del Festival Internacional de Mediometrajes La Cabina, que se celebrarà del 3 al 13 de novembre en la Filmoteca de València.

DOLÇA | Laure Bourdon · França · 2015 · 30 min