Alva, una adolescent de quinze anys, accepta la perversa proposta de Martin, un vell home de negocis, que exerceix el proxenetisme a l’ombra, a canvi d’un telèfon mòbil i roba bonica. Junts viatjaran a xicotets pobles i hotels de carretera on els esperen els seus clients: homes de mitjana edat l’afinitat és la pedofília. Després de diverses trobades sexuals, Alva decideix fugir, però Martin la convenç per continuar amb el seu viatge i visitar a un últim client.

Jens Assur (1970) no és el primer que crida l’atenció sobre l’assumpte dels abusos sexuals i la doble moral en la idíl·lica cultura nòrdica. Stieg Larsson, amb la seva trilogia Millenium i, més recentment, Håkan Axlander Sundquist, amb la novel·la Los rostros de Victoria Bergman, que ha estat editada en castellà aquest any, són dos dels autors que han volgut trencar amb l’ideal de Suècia per desvetllar, des de la ficció, un dels problemes subjacents en la societat sueca, en la qual el 25% de les dones pateixen abusos sexuals.

Hot Nasty Teen (Jens Assur, 2014)

Assur és un reconegut fotògraf; la seua carrera el va portar a la direcció i la producció cinematogràfica. En 2006 va dirigir El último perro en Ruanda, arran de la seva experiència com a fotoperiodista durant 1994. El 2007, aquest curtmetratge va aconseguir el primer premi al Tribeca Film Festival i al Nashville Film Festival i va obtenir el Gran Premi en el Festival International de Clermont-Ferrand el mateix any.

Hot Nasty Teen forma part de la secció oficial de la VIII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que se celebrarà al novembre a la Filmoteca de València.

HOT NASTY TEEN | Jens Assur · Suècia· 2014 · 39 min