En un petit poble al camp viu Nader, un nen de 9 anys a qui li apassiona córrer. Nader no corre per cap motiu aparent, sinó perquè ho necessita, perquè viu per a això. Un dia, quan el Ramadà toca el seu fi i surt a comprar roba nova per a la festa del Aïd amb la seua família, troba en un expositor unes sabatilles alades que desitja comprar, però que son pare no es podrà permetre.

En aquest migmetratge, en el qual també es recorre a l’animació per a il·lustrar la gran imaginació de Pollet, es mostra com la ment d’un nen es capaç de tombar qualsevol barrera per tal d’aconseguir un somni, per impossible que aquest siga.

Anis Lassoued, director de My shoes, compon amb tendresa un conte tunisià de 30 minuts on la realitat i la fantasia es fonen i la música de Rabii Zammouri acompanya a la bella fotografia de Sofiene El Fani.

Lassoued es diplomà a l’institut Magrebí de Cinema. Treballà com assistent de direcció després de finalitzar els seus estudis i començà la seua carrera com a director amb els documentals Nabeul Sugar Dolls (2004), Airship (2006), Al-Qayrawan 1428 (2007) i Sa’efa fi buzekri (2008).

My shoes formarà part de la Selecció Oficial en la VI edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina.

MY SHOES (SABBAT EL AÏD) | Anis Lassoued · Tunis · 2012 · 30 min

1 comentari

  1. Pingback: Programa martes 12 de noviembre | La Cabina

Comments are closed.