Jana i Jonas s’han conegut en Internet. Una nit, sense anunciar-ho a casa, Jana convida a Jonas a sopar perquè conega als seus pares. Mentre mengen i xarren, Jonas confessa, en una innocent conversa, que va ser abandonat per la seua mare quan amb tenia 6 anys. La relació entre Jana i Jonas, qui sembla reconèixer a la família ideal en la família de Jana, creix i aquest passa cada vegada més temps a casa de la seua nova amiga. A Charlotte, la mare de la jove, que veu a Jonas com un intrús que entra i ix de la seua casa sense previ avís, aquesta situació començarà a resultar-li violenta i intentarà trencar el vincle que uneix als dos adolescents pel bé de la seua bella família però, a qui està protegint Charlotte? A la seua filla Jana o a si mateixa? De què són capaços dos adolescents quan el prohibit es manifesta?

Storm Cells és un thriller familiar de 30 minuts, de l’alemany Jakob Schmidt. Schmidt va nàixer en Würzburg, Alemanya, en 1989. Va treballar com a periodista freelance abans de començar els seus estudis en la universitat de cinema i televisió Konrad Wolf de Potsdam-Babelsberg. El migmetratge Storm Cells és la seua primera pel·lícula i, després del seu pas per diversos festivals internacionals, ha obtingut l’esment d’honor en la passada edició del Festival Internacional de Cinema d’Osca i el premi del públic en el festival de curtmetratges de Flensburg en 2015.

Storm Cells forma part de la secció oficial en la IX edició del Festival Internacional de Mediometrajes La Cabina, que es celebrará en València del 3 al 13 de novembre.

STORM CELLS | Jakob Schmidt · Alemanya · 2015 · 30 min.