La Cabina, continua amb la seua dedicació als Fashion Films, llenguatge audiovisual en el qual les signatures de moda tenen tot el protagonisme.
Amb la col·laboració consolidada de Barreira A+D i La Mutant, la mostra ofereix tres estrenes sota el lema «Matar (o no) al fashion film» seguits d’una taula redona posterior moderada per la periodista i directora del màster Fashion Now Patricia Moreno que comptarà amb la participació de Pepa Salazar (dissenyadora), Nacho Errando (cineasta i director màster Filmmaker) i Adrián Salvador (director creatiu d’OneSixOne).

Fashion Films

Dimecres 9 de novembre, 11:00h La Mutant.

PUNTO DE FUGA

MÁSTERES FASHION NOW Y FILMMAKER DE BARREIRA A+D 2021-2022 · España · 2022

Diferents històries interconnectades a través de la força dels elements. Un multivers on la realitat no existeix i tot pertany al món dels somnis, sempre a la recerca d’un lloc al qual arribar.
Fashion film dels màsters Fashion Now i Filmmaker de Barreira A+D per a OneSixOne.

CRYSTAL ISLAND

NACHO ERRANDO (ENREDO) · España · 2022

Sota la direcció creativa de Pelonio i la direcció d’art de Cito Ballesta, Nacho Errando retrata a talents com Filip Custic,  Lola Rodríguez, Paula Blumme, Marem Ladson, La Guindi i Clara Aparicio, que ixen a la trobada de l’energia dels cristalls i minerals, sempre amb la lluna com a protagonista i Eivissa com a teló de fons.

MOTOMAMI (Rosalía TikTok Live Performance)

ROSALÍA, STILLZ Y FERRAN ECHEGARAY COMO CASO DE ESTUDIO · España · 2022

Després de fer història en els Latin Grammy 2022, aquest experiment visual a mig camí entre la performance, el videoclip i el fashion film obri la porta a noves maneres de crear en l’àmbit audiovisual. L’any de ‘Motomami’, ha arribat el moment de preguntar-nos cap a on ens porta la innovadora proposta visual de Rosalía.

Últimes notícies de la Cabina

Uneix-te a la comunitat d’amants del mediometraje

Subscriu-te a la newsletter

   
* Requerido
           
   

#LaCabina2022