En 2021, La Cabina continua amb la seua dedicació als Fashion Films, llenguatge audiovisual en el qual les signatures de moda tenen tot el protagonisme.
Amb la col·laboració consolidada de Barreira A+D i La Mutant, la mostra ofereix tres estrenes sota el lema ‘Fashion Films for the scrolling era’ seguits d’una taula redona moderada per la periodista Patricia Moreno en la qual s’abordarà el repte de les signatures de moda de captar l’atenció en vídeo en temps de consum ràpid i saturació visual. En aquesta conversa participaran Embolic i Estudi Savage.

Fashion Films

Dilluns 15 de novembre, 11:30h La Mutant.

ADAPT

MASTERS FASHION NOW Y FILMMAKER DE BARREIRA A+D · Espanya · 2021 · 2’14 min.

Dues persones. Una relació. El desconeixement, els inicis, la il·lusió, la ruptura. I un concepte que els mou: l’adaptació.
Un fashion film dels màsters Fashion Now i Filmmaker de Barreira A+D per a Vira the brand.

LUCY

ENREDO (CARMEN ERRANDO I NACHO ERRANDO) · Espanya · 2021 · 4 min.

Lucy és un assaig visual sobre les coses simples de les persones, una cosa tan senzilla que a vegades oblidem. Fantasiant amb la possibilitat d’una societat futura en la qual la tecnologia ha impedit a les persones sentir.
Un fashion film d’Embolic per a Nowness.

ATELIER AMISTAD

CARLOTA GUERRERO, NICOLÁS FERICHE · Espanya · 2021 · 28 min.

Paloma Wool debuta en la 080 presentant la seua col·lecció Friendship is universal. Les obres presentades en aquesta peça sorgeixen de Atelier Amistat, una residència artística que va tindre lloc en L’Hospitalet de març a abril de 2021, on es van generar sis escultures humanes arran de peces de Paloma Wool, inspirades principalment per la vida dels fongs i l’obra de Gaudí.

Programa 2021

Descobreix les seccions del festival, del 9 al 19 de novembre.

Altres activitats de la Cabina 2021

Últimes notícies de la Cabina

Uneix-te a la comunitat d’amants del migmetratge

Subscriu-te a la newsletter

   
* Requerido
           
   

#LaCabina2021