L’èxit de tots anys del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, no seria possible sense la dedicació i el compromís de persones que van trobar en aquest projecte cultural la forma d’entendre i consumir migmetratges, un aporte inavaluable per a les generacions actuals i futures.

 

Ridley Scott, el cèlebre director de cine i guionista britànic, alguna volta va manifestar: “crec que, al final del dia, el cinema és un equip, però finalment hi ha d’haver un capità”. Junt amb la capitana d’aquest vaixell, Sara Mansanet, hi ha una tripulació que està decidida a portar sempre el festival a bon port, entre els principals tripulants està Toni Esteve.

Esteve és el responsable de la difusió de les activitats culturals desenvolupades pel Centre Cultural La Nau de la Universitat de València; “la seua participació constant i activa, i la seua curiositat en cada edició, li dona sentit al nostre treball. Col·loquis, encontres amb cineastes, opinions i recomanacions, Toni està i representa tot l’anterior. Ell és un entusiasta con nosaltres del festival, enriquint-se amb els seus consells”, va compartir Mansanet.

 

Agraïm el treball i el suport indestructible de Toni Esteve, per ser una àncora que aterra les idees i un timó perquè el públic navegue per la inventiva de cada secció i projecció de La Cabina.

 

La XIV edició de La Cabina – Festival Internacional de Migmetratges de València està organitzada per l’Aula de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València i la Fundació General de la Universitat de València, amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura i la Direcció General de Cultura i Patrimoni, de la Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València, Diputació de València i amb el patrocini oficial de Caixa Popular i Cervesa Túria.