Nuria Bellver i Raquel Fanjul, Cachetejack, dissenyaran el cartell de la desena edició del Festival de Mediometrajes La Cabina, que se celebrarà a València del 16 al 25 de novembre del present any.

Cachetejack pren el relleu de Jorge Lawerta, qui va realitzar el cartell de la passada edició. La Cabina atorga a la imatge del cartell una gran importància i sempre escull a artistes joves però amb un gran bagatge a les seues esquenes. El cartell del festival en edicions passades ha portat la signatura de Escif, Paula Bonet, Carla Fuentes (Littleisdrawing), Luis Demano, Estudio Menta, Julia Valencia, Mireia Pérez o Gloria Vilches.

Cachetejack està format per les il·lustradores Nuria Bellver (Torrent, València 1988) i Raquel Fanjul (Alcanyís, Teruel, 1988). El seu estil està ple de color, energia, humor i ironia. Les seues obres han sigut exposades en diversos països com Alemanya, França, Regne Unit, Corea del Sud, Àustria, Suïssa, Portugal i Espanya, entre d’altres. I, entre llibres, revistes, periòdics i peces de roba, destaquen els seus treballs il·lustrant publicacions tan importants com The New York Times o The New Yorker.