El Festival La Cabina acull l’estrena nacional del migmetratge interactiu “Tantale”, amb motiu del “Novembre Digital” que celebra l’Institut Français en totes les seues seus de l’estat espanyol.

La Cabina i l’Institut Français de València coorganitzen aquest esdeveniment en el qual s’estrenarà aquest film interactiu on el públic decidirà com es desenvolupa la història. A través d’un smartphone, l’espectador intervindrà en la trama i el final de la pel·lícula durant la projecció. El director del migmetratge, Gilles Porte, i el productor, Jérémy Pouilloux, presentaran el film i participaran en un col·loqui posterior amb el públic assistent.

França és un país capdavanter en els nous llenguatges audiovisuals com l’interactiu i Virtual Reality (VR) i exemple d’açò és aquesta sessió que oferim per primera vegada a València.

Després d’aquesta estrena a València, el film es projectarà en les seus de l’Institut Français de Madrid i Zaragoza.

 

Data: 21 de novembre a les 19.30h

Entrada lliure fins a completar aforament

TANTALE

Gilles Porte. França, 2016. 30 min.

Setembre de 2017. Luxemburg. En el vestíbul de l’Hotel Mélia, ens trobem amb moltes personalitats polítiques i esportives reunides per a designar la ciutat organitzadora dels pròxims Jocs Olímpics d’estiu. En els acollidors passadissos de l’hotel, discutim, prometem, especulem en secret… Perquè si l’atribució dels Jocs segella la destinació de París i Bombai, les dues ciutats finalistes en la carrera, segella també la d’altres apostes insospitades i molt lluny de l’epicentre mediàtic.

Envoltat d’assessors, el president francès entra en l’ascensor. A qui anirà a veure? Quines paraules usar per a convèncer als qui marcaran la diferència? El compte enrere ha començat… El seu telèfon sona… És la seua filla… Contesta o no? I si aquest fet anecdòtic, aquesta decisió a priori sense molta conseqüència, poguera canviar el curs de les coses?

Què va a fer, senyor president?