El pròxim dissabte 30 de novembre per la nit teniu una cita amb La Cabina FILMBEST, la festa en la qual projectarem els dos migmetratges guanyadores de La Cabina 2013 i un Mediometrash inèdit, comentat en directe pels impresentables habituals. Us deixem amb el pla complet:

20 h. Obrim les portes d’Obrapropia Cultural (C/Puerto Rico, 40, Russafa), moment en el qual podreu adquirir les vostres entrades i unir-vos a la festa.

21 h. Projectarem ‘Aya’ (Mihal Brezis i Oded Binnun, Israel, 2012), guanyadora del Premi del Públic a La Cabina 2013, seguida de Fuego (Feux, Thibaut Piotrowski, França 2012), guanyadora del Premi del Jurat La Cabina 2013.

22.30 Sopar en barra a preus populars, que ens permetrà prendre forces de cara al final de la nit, que consisteix en…

23.30 h. IV edició de Mediometrash; projecció d’un migmetratge inèdit de dubtosa qualitat comentat en directe per Raúl Salazar (‘Un respeto a las canas’ i ‘El Jueves’), Sixto García (‘Café con Vistas’) i Javi Bóinez (del blog ‘Reflexiones de un tipo con boina’).

La entrada a una festa de tal calibre val tan sols 5 €, i inclou una consumició i podreu adquirir-la eixa mateixa nit a partir de les 20 h en la taquilla d’Obrapropia Cultural.