Una nova edició del Curs de Periodisme Cultural Cinematogràfic, dirigit i impartit per Javier Tolentino, tindrà lloc, per segon any consecutiu, en el marc de la celebració de La Cabina. Coordinat per La Cabina Festival Internacional de Mediometrajes i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat, la segona edició del curs se celebrarà els dies 24 i 25 de novembre en la Sala Matilde Salvador de la Nau (C/ Universitat, 2).

El seminari impartit per Javier Tolentino planteja un acostament a l’escriptura i a la creació d’una ràdio cinematogràfica desenvolupat a través del model de Radio 3 de RNE, una emissora de ràdio pública espanyola consagrada com a model de gestió i difusió cultural pels organismes europeus. L’objectiu del curs és transmetre la forma de fer ràdio cultural, seguint el model especialitzat en cinema del programa ‘El séptimo vicio’ de Radio 3.

Tant La Cabina com el Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València emetran un certificat d’assistència al final del mateix.

La inscripció ja està oberta en la nostra web i té un cost de 30€: inscripció.