“A ta casa o a ma casa?”. Aquesta pregunta que els habituals de la nit, si tenen sort, plantegen sense pensar a la xica que esperava a la cua del bany o el xic que amablement va pagar les cerveses, amb qui només han intercanviat un parell de memes graciosos a la barra. D’aquesta simple pregunta naix la idea del migmetratge ¿En tu casa?, de la directora alemanya Sylvia Borges.

Freya i Max s’acaben de conèixer a la pista de ball d’una discoteca. Quan s’encenen els llums, el desig fa la resta i Max li planteja a Freya l’agosarada pregunta: “¿Anem a ma casa o a la teua?”. Freya, una mica decebuda pel obvi Max, li fa una proposició diferent i intercanvien les claus de les seues cases i les seues direccions. Així començarà una curiosa carrera mentre es fa de dia a la ciutat.

¿En tu casa? (Sylvia Borges, 2012)

¿En tu casa? és una comèdia romàntica del nostre temps, sense edulcorants ni afegits superflus: només la casualitat i una interessantíssima proposició determinaran el rumb de dos desconeguts.

Sylvia Borges (1983) va treballar com a assistent de direcció, directora d’escena i de teatre entre 2002 i 2005. En 2007 comença els seus estudis de cinema a la Kunsthochschule für Medien de Colònia. ¿En tu casa? (2012), de 30 minuts de durada, és el seu segon treball com a directora. Aquest migmetratge ha recorregut festivals de tot el món i ha estat reconegut amb diferents premis nacionals i internacionals. Borges prepara en l’actualitat Lust, el seu primer llargmetratge de ficció.

A ta casa? forma part de la Secció Oficial del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que tindrà lloc a la Filmoteca de València del 5 al 15 de novembre.

¿EN TU CASA? | Sylvia Borges · Alemanya · 2012 · 30 min