Un matí qualsevol, Celia rep la visita de dos estranys homes que busquen el seu marit, amb qui tenen uns assumptes pendents. Celia aviat descobrirà que el seu marit porta una doble vida i una sèrie de negocis una mica sospitosos. Celia es convertirà aleshores en la víctima d’un segrest que tindrà conseqüències inesperades per a tothom.

Geoff Bell, Maxine Peake i Adeel Akhtar són tres reconeguts actors britànics amb llargues carreres. Bell ha treballat amb directors com Woody Allen a Scoop (2006), a més de participar en una infinitat de metratges anglesos; Maxine Peake, va formar part del repartiment de La teoria del todo (2014), nominada a cinc estatuetes en la passada edició dels Oscars i ha treballat per a nombroses sèries de televisió; Adeel Akhtar, a més d’una llarga carrera dedicada a la interpretació, és conegut per donar vida a un dels absurds terroristes de Four Lions (2010). De manera que el repartiment de Keeping Up With the Joneses promet grans interpretacions en un petit thriller de 30 minuts.

Keeping up with the Joneses (Michael Pearce, 2013)

Michael Pearce va estudiar direcció de cinema a la NFTS. El seu projecte final de graduació, Madrugada (2008), va guanyar el premi al Millor Curtmetratge en el Branchage Short Festival i en els Royal Television Awards. El seu curt Rite (2011) va obtenir una nominació als BAFTA 2011 i en els BIFA i va aconseguir el guardó a Millor Curtmetratge al Rushes Festival i el Festival de Cinema d’Almeria. Keeping Up With The Joneses, nominat als BAFTA 2014, ha passat per festivals com el de Clermont-Ferrand o el London Film Festival.

Keeping Up With The Joneses forma part de la Secció Oficial a la VIII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que se celebrarà del 5 al 15 de novembre a la Filmoteca de València.

KEEPING UP WITH THE JONESES | Michael Pearce · Regne Unit · 2013 · 30 min