Christian forma part d’un experiment científic amb una nova droga psicotròpica. Després de la mort d’un dels participants en l’estudi, Christian i la seua nòvia Anna descobreixen que els metges han encobert el succés. Quan Anna comença a sentir els efectes de la medicació, Christian decideix fugir per buscar ajuda. Ningú, ni la policia, ni els metges, creurà el que Christian els conta, ja que aquest pateix d’esquizofrènia paranoide.

El protagonista de Nocebo, Christian, està interpretat per Vincent Redetzki, a qui reconeixeran els assidus de La Cabina pel seu paper en Por Miriam (Lars-Gunnar Lotz, 2009), que va participar en la III edició del Festival. Redetzki era tan sols un adolescent en 2009 i a Nocebo veiem com la carrera d’aquest jove actor continua evolucionant.

Nocebo (Lennart Ruff, 2014)

Lennart Ruff (1986) treballa per a diverses productores de publicitat a Hamburg i Los Angeles com a assistent de producció en pel·lícules i spots publicitaris. Va acabar els seus estudis a l’Escola Superior de Cinema i Televisió de Munic (HFF). Ha realitzat diversos curtmetratges com Keine besonderen Vorkomminisse (2009) o Life is Easy (2010). El migmetratge Nocebo (2014) va obtenir el Student Academy Award de l’Acadèmia de Cinema Americana en la categoria de pel·lícula estrangera.

Nocebo forma part de la Secció Oficial a la VIII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que tindrà lloc del 5 al 15 de novembre a la Filmoteca de València.

NOCEBO | Lennart Ruff · Alemanya · 2014 · 38 min