Henriette (Andrea Braein Hovig), una professora d’institut, narra amb tota mena de detalls la seua història d’amor amb un dels seus alumnes, Daniel, de 15 anys.

Al llarg dels 53 minuts que dura aquest migmetratge, Henriette és l’única protagonista: un pla fix a la cuina de la professora, a manera de monòleg, mentre ella compta des de l’inici la seua relació amb Daniel. És, sense dubte, una elecció arriscada la del seu director, però l’espectador no voldrà perdre’s ni un detall d’aquesta història basada en fets reals.

No es tracta d’una confessió ni d’un intent de redempció. Henriette simplement conta la seua experiència. Què passa si un adult s’enamora d’un menor d’edat? És això possible? On queden els límits de la moral quan és l’amor el que parla? La polèmica està servida.

Sólo me deseas a mí (Dag Johan Haugerud, 2014)

Andrea Braein Hovig (1973) és una reconeguda actriu de cinema i teatre a Noruega i, gràcies al seu subtil interpretació, l’espectador no podrà desenganxar-se de la pantalla.

Dag Johan Haugerud (1964), director de Sólo me deseas a mí, ha dirigit diverses pel·lícules de tot tipus de metratge. El 2012 va dirigir el llargmetratge I belong, que va guanyar nombrosos premis, entre ells el de Millor Pel·lícula Noruega al Festival Nacional Amanda, en 2013. El seu migmetratge Sólo me deseas a mí va ser projectat també en la passada edició del Festival de Göteborg, que homenatjava a l’actriu i cineasta Liv Ullmann.

Sólo me deseas a mí forma part de la Selecció Oficial de la VIII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que se celebrarà al novembre, a la Filmoteca de València.

SÓLO ME DESEAS A MÍ | Dag Johan Haugerud · Noruega · 2014 · 53 min