Un pare divorciat recull a la seua filla de 8 anys, Lea, com cada dos caps de setmana, per passar uns dies amb ella. Res estrany, fins que el pare de Lea comença a comportar-se d’una manera estranya.

Aquest drama de 30 minuts, dirigit per l’alemany Patrick Vollrath, és atractiu pel seu ritme i per la creixent tensió constant.

Todo irá bien (Patrick Vollrath, 2015)

De nou, els dos protagonistes d’aquest migmetratge, són actors pràcticament desconeguts més enllà dels seus països. Simon Schwarz (1971), ha treballat en més de cinquanta pel·lícules i va obtenir el premi Max Ophüls a Millor Actor Jove en 1998. La xiqueta Julia Pointner (2005), però, és la primera vegada que apareix a la pantalla. Tots dos són capaços d’emocionar a l’espectador i permetre-li participar de la tensa situació dels protagonistes.

Patrick Vollrath (1985) va començar la seua carrera en l’especialitat del muntatge i, més tard, es va graduar en direcció cinematogràfica a l’Acadèmia de Cinema de Viena. Des que comencés a dirigir, ha estat guardonat per diversos dels seus treballs. Todo irá bien (Alles wird gut!) va ser exhibit a la Setmana de la Crítica de Cannes i va obtenir el premi al Millor Migmetratge en la 36a edició del Festival Max Ophüls.

Todo irá bien forma part de la Secció Oficial del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que es celebrarà del 5 al 15 de novembre a la Filmoteca de València.

TODO IRÁ BIEN | Patrick Vollrath · Alemanya-Àustria · 2015 · 30 min