Lembo s’ha enamorat perdudament de Liisu, una bella jove. Tots dos viuen en una xicoteta zona rural a Estònia en la qual el vodka i els somnis de matrimonis feliços en la gran ciutat es creuen. Lembo ha decidit declarar el seu amor a Liisu, a pesar que la família d’ella no creu que un xic com ell, una miqueta fantasiós, puga fer-la feliç, econòmicament parlant. D’altra banda, Liisu vol abandonar el seu poble amb Willy, un home més apropiat per a ella i la seua família. Una nit, quan Lembo visita al pare de Liisu per a demanar la seua mà, tot pren un camí inesperat. Litres de vodka, gossos alcohòlics i uns personatges més que estranys es barregen en aquest divertit musical de 32 minuts.

Viimane Romeo (Moonika Simmets, 2013)

La responsable de El último Romeo (Viimane Romeo), Moonika Siimets (1980), va estudiar Folklore i Literatura abans de graduar-se com a directora de cinema en la Universitat de Tallin. Ha dirigit programes de televisió, documentals i pel·lícules de ficció com Deus ex machina (2005) o Hello! My Name is Tom (2008). Treballa com a periodista i directora freelance.

El último Romeo forma part de la Secció Oficial en la VII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que tindrà lloc en la Filmoteca de València del 6 al 16 de novembre.

EL ÚLTIMO ROMEO (VIIMANE ROMEO) | Moonika Siimets · Comédia musical · Estonia · 2013 · 36 min