Sarah, de 28 anys, és una fotògrafa artística que, després de molt temps intentant tindre èxit en la seua carrera, es veu obligada a tornar a Newry, el poblet irlandès on viu la seua mare. Incapaç d’enfrontar-se a aquesta nova realitat, decideix embarcar-se en un viatge en cotxe amb els seus dos amics adolescents en un intent de fugir de la seua rutinària vida a la botiga de mascotes a la que ara treballa. Durant el viatge, les disputes entre els dos xics per captar l’atenció de la xica començaran a tornar-se perilloses i Sarah haurà de prendre una important decisió sobre el seu futur i la seua manera d’afrontar la realitat que l’espera després del viatge.

Wasted (Cathy Brady, 2013)

Cathy Brady, la directora de Wasted, ha aconseguit diversos premis i mencions gràcies a curtmetratges com Small Change (2010) o Morning (2012). Ha realitzat nombrosos treballs per a cinema i televisió. El seu migmetratge Wasted, de 33 minuts de durada, va ser seleccionat el 2013 al Festival d’Edimburg.

Wasted forma part de la Selecció Oficial en la VIII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que se celebrarà del 5 al 15 de novembre a la Filmoteca de València.

WASTED | Cathy Brady · Regne Unit · 2013 · 32 min