Ze’ev acaba de ser abandonat per la seua dona, qui ha començat una nova història d’amor amb un altre home. Ze’ev, que ha complit ja seixanta anys, no està familiaritzat amb la solitud i, després de la marxa de la seua dona, la gelosia i els records ho envaeixen en un primer moment, però, no és aquest també el començament d’alguna cosa? No hi ha un fil d’esperança sempre que alguna cosa arriba a la seua fi?

לידה פתאומית וזאב (Menachem Edelman-Landoi, 2011)

Menachem Edelman-Landoi va nàixer a Jerusalem en 1982. Va començar els seus estudis de cinema en l’escola Sam Spiegel de Cinema i Televisió. Edelman-Landoi, a més, és pintor, activitat que desenvolupa des de molt primerenca edat. És membre de l’Associació Israeliana d’Il·lustradors i el seu treball ha sigut exposat en nombroses sales i museus. La nueva vida de Lobo (Leida pitomit ve Ze’ev), aquest migmetratge de 41 minuts, és la seua primera pel·lícula.

La nueva vida de Lobo formarà part de la Secció Oficial en la VII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que se celebrarà del 6 al 16 de novembre en la Filmoteca de València.

LA NUEVA VIDA DE LOBO (לידה פתאומית וזאב) | Menachem Edelman-Landoi · Comèdia · Israel · 2011 · 45 min