Versonautas amb Visuals

JARDÍ BOTÀNIC – AUDITORI JOAN PLAÇA – 19:30 h

ENTRADES

Visuals és una secció fonamental de La Cabina. El festival torna a ser un punt de referència en la trobada de diferents disciplines artístiques en unir música en directe amb projeccions audiovisuals. En 2021, Visuals forma part de la gala de clausura de La Cabina amb l’actuació en directe de Versonautas amb el seu espectacle Astro Azul

VERSONAUTAS part de la constant cerca d’un llenguatge híbrid i es troba en els marges de disciplines artístiques com la poesia oral i escènica, la música, la performance i el teatre. La seua raó creativa es basa a trobar una veu que revele les inquietuds comunes en una societat cada vegada més diversa, propiciant un espai per a la reflexió i entenent l’art com un acte poètic en el qual les imatges o metàfores són símbols que estimulen el pensament lliure.

Astro Azul sorgeix de la idea del batec com a punt de partida i recrea un estat atemporal per a sumir-nos gradualment en tot el que neix des del buit. A partir de la metàfora de l’astre blau – l’estrella més jove de l’espai-, anem instal·lant-nos en la vida, arribant al cos com a espai a conèixer.