Margarita Quebrada en Visuals

JARDÍ BOTÀNIC – AUDITORI JOAN PLAÇA – 20:00 h

ENTRADES ACÍ

Visuals és una secció fonamental de La Cabina. Visuals, que conjumina música i visuals. El grup Margarita Quebrada serà qui pose el fermall final a 10 dies de cinema internacional d’entre 30 i 60 minuts i suposarà la seua primera data a València de la gira del seu pròxim disc ‘Gas Llàgrima’.

Margarita Feta fallida va nàixer amb la ferma intenció de perseguir sons basats en els 80, que després transforma i posa al dia donant-li la seua pròpia empremta. Format per Nacho López, Mikel Cabanes i Guillermo Juan Montesinos “Vesse”, la banda va ser nomenada “Artista emergent 2020” pels oïdors del programa Disc Gran de Ràdio 3.

“Gas lágrima” és l’àlbum amb el qual la banda es proposa portar més enllà la forma en què conceben musical i estèticament el seu projecte. Està compost de deu temes on experimenten i transformen el so que portaven de “Luces”, el seu primer mini LP, esgotat en menys d’un any. A l’àlbum li defineix una gamma de sintetitzadors caòtics i melodramàtics banyats en ambients foscos i lletres pop de caràcter generacional, influenciats per l’electrònica experimental i el ‘witch house’. El disc compta amb diferents col·laboracions a nivell de producció i alguns ‘feats’ amb artistes de l’escena emergent.