Carne Cruda en La Cabina

Dijous 12 de novembre, 20:00 La Mutant.

Un any més, Carne Cruda torna a València sota el paraigua d’una nova edició de La Cabina. El projecte que dirigeix i presenta el periodista Javier Gallego és, des de fa temps ja, un dels més frescos, influents i independents del panorama radiofònic del país. A més, en aquesta ocasió el programa comptarà amb l’actuació en directe de Futuro Terror i Patricia Sornosa, entre d’altres.

Gallego i el seu equip participaran en les activitats paral·leles de la XIII de La Cabina, en directe, dijous que ve 12 de novembre a les 20.00 en La Mutant.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Projecció especial: SPARK

Dijous 19 de novembre, 12:30 La Mutant.

SPARK
Alejandro Morala Girón

Elsa Moreno, Francesc Romeu Ferrer, Hugo Correcher, Aurora García, Elena M. González, Luis Vissiedo.
Espanya · 2020 · 44’

Milàn està passant per un moment crític en la seua relació amorosa amb Colette. Per a tractar de no perdre-la, considera imprescindible dedicar-li un poema. Per a això, necessitarà de Marga, una jove escriptora disposada a escriure-li-ho. A això cal sumar la història de Noel, un amic de Marga obsessionat amb prendre la foto perfecta, en capturar això que ell diu el “spark”.

‘Spark’ és un migmetratge de tres capítols que ens parlen de la complexitat de les relacions amoroses, així com de la joventut, l’art i la idealització.

Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Programa 2020

Consulta la programació de La Cabina.

Últimes notícies de La Cabina

Uneix-te a la comunitat d’amants del migmetratge

Suscriu-te a la newsletter

   
* Requerido
           
   

#LaCabina2020