Projecció especial: The Super-8 years

Dimarts 15 de novembre, 19:30h La Nau.

The Super-8 years
Annie Ernaux, David Ernaux-Briot

França · 2022 · 61’

Un extraordinari documental on l’escriptora Annie Ernaux, sempiterna favorita per a guanyar el Nobel de Literatura, comparteix les seues gravacions familiars filmades entre 1972 i 1981. Imatges acompanyades per la seua veu que combinen la intimitat familiar i un diari de viatges en un temps convuls: aquell de França després del seu maig, Xile després del Colp i la Unió Soviètica abans de la seua dissolució.

Projecció especial: Intramur

Dimecres 16 de novembre, 19:30h La Nau.

Intramur
Pepe Andreu, Rafa Molés

Espanya · 2022 · 36’

Intramur mostra el procés de creació de l’espectacle de dansa La mort i la donzella de la coreògrafa Asun Noales, que va acabar triomfant als Premis Max. Però també explica una història que va passar molt abans, quan una mort prematura ens enfronta a mirar a l’interior d’aquell mur que ningú no vol creuar.

Projecció especial: Miss Panamá

Dijous 17 de novembre, 19:30h La Nau.

Miss Panamá
Pascale Boucicaut, Lamar Bailey Karamañites, David Felix Sutcliffe

EUA · 2021 · 25’

Quan Gloria Karamañites es va convertir en Miss Panamá, no solament va guanyar un concurs. Va fer història.

La música que sona: Consells i recursos musicals per a creadors audiovisuals.

Dissabte 12, 11h en Col·legi Major Rector Peset.

Entrada gratuïta

La banda sonora i musical són elements que fan que qualsevol audiovisual es torne més atractiu, ajudant a crear una atmosfera que condueix a l’espectador dins del contingut. Però no tota música pot ser utilitzada com a element de fons. El motiu? Principalment, els drets d’autor. No sols per la legislació local, sinó també per la legislació de la majoria dels països que protegeixen la labor creativa. De manera didàctica i informativa, a través de la nostra xarrada explicarem els elements bàsics a tindre en compte per a la utilització de la música en produccions audiovisuals. A més, s’oferirà un panorama general sobre els recursos musicals disponibles als creadors audiovisuals, mantenint el focus en els àmbits de música original, música pre-existent/comercial, i música de producció, explorant les característiques principals de cadascuna, els avantatges i els reptes relacionats amb l’ús de cadascuna d’elles.

Amb una trajectòria de 20+ anys, Music Library &SFX és sub-editor i representant en exclusiva per a Espanya del catàleg de música de producció d’Àudio Network: Música de qualitat, amb més de 200.000 temes de tots els gèneres i estils i un model de negoci únic que ha canviat la perspectiva de l’ús de la música dins de la producció audiovisual. Respectem molt la labor professional dels músics i compositors originals, nosotrxs també ho som, però considerem que disposar d’informació, eines i recursos musicals de manera immediata, facilita i optimitza enormement tot tipus de producció audiovisual, ja siga en la seua fase inicial o, posteriorment, quan sorgeixen necessitats i reptes inesperats.

Diversificant activitats, Music Library &SFX va crear la seua divisió de supervisió musical Concorde i ha llançat el segell AltMusic. També, a través de l’empresa editora musical i de producció audiovisual associada, AltContent, col·labora en la producció de diversos projectes audiovisuals, incloent un Goya pel curt d’animació Decorat, d’Alberto Vázquez, en 2017.

Arturo Olea García és soci fundador i director de desenvolupament de negoci de Music Library &SFX, sub-editor i representant en exclusiva per a Espanya del catàleg de música de producció d’Àudio Network. Experimentat en la direcció de desenvolupament de negocis amb àmplia trajectòria professional en la producció de continguts i indústria musical. Professional especialitzat en plans estratègics, vendes i gestió per a un creixement sostenible.

Carne Cruda en La Cabina

Dijous 10 de novembre, 20h. La Mutant.

Un any més, Carn Crua torna al festival La Cabina a València i us convidem a una rave radiofònica en un programa molt especial i molt valencià amb la ruta del bakalao com a protagonista. Veuen a veure’ns el dijous 10 de novembre a les 20h. des de la Sala La Mutant.

Parlem de la nova sèrie “La Ruta”, amb el seu creador i guionista Roberto Martín, que ens porta a recórrer a través de la història d’un grup d’amics, aquells anys de la també coneguda com a ruta Destroy.

I comptem tot el bakalao que es va coure a la ciutat en els 80 amb l’escriptor, periodista i documentalista de la sèrie Joan Oleaque, autor de “En Extàsis”, el primer llibre sobre la ruta; i la mítica DJ Charo Campillo, primera dona DJ valenciana i coautora, al costat de Chimo Bayo de “Així m’agrada a mi”, single de l’estiu de 1991, sent la cançó més venuda i escoltada, composta a València per a la pista de ball.

A més, parlem de cinema i altres històries que protagonitzen alguns dels mediometrajes participants en l’última edició de la Cabina: Ens acompanya Lamar Bailey, directora de “Miss Panamà” sobre la primera miss negra del món i Alba Crespo Ramos, directora de “Allí a París”, una història sobre l’expansió del flamenc a França en els 70 i 80 i el productor musical que va portar fins allí a figures com Camarón, Morente o Aurora Vargas.

Tot això amb la música en cru i en directe de la banda Aina Palmer, lingüista, youtuber i cantant que el mateix et fa un temazo de discoteca que desconstrueix la música tradicional valenciana.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Programa 2022

Consulta la programació de la Cabina.

Últimes notícies de la Cabina

Uneix-te a la comunitat d’amants del migmetratge

Subscriu-te a la newsletter

   
* Requerido
           
   

#LaCabina2022