“El pagament és per anticipat. És innegociable. I… ha d’anar amb compte, perquè segurament em farà mal. Em posaré un coixí sota. I… unes tovalloles. I no hi haurà fel·lació, ni cunnilingus, ni penetració anal. Tampoc besades. Mínims tocaments. Siga el més eficient possible. I… ah, sí. Condons (…) Ha de dutxar-se abans. Jo ja m’he dutxat a casa. Després em dutxaré una altra vegada, perquè segurament sagnaré. Vostè m’esperarà i ens anirem tots junts”. Aquestes són les condicions del contracte que Marysia, de 15 anys, explica a Jan, un professor d’institut en la cinquantena. Tots dos han quedat en una habitació d’hotel per a dur a terme la venda de la virginitat de Marysia, qui ho ha organitzat tot meticulosament. Ella decideix tirar-se arrere en la seua decisió però, passats uns dies, decideix tornar a trobar-se amb Jan per a complir amb el contracte.

Flora i Fauna (Piotr Litwin, 2013)

Piotr Litwin, director de Flora y fauna, naix a Moscou, però creix i s’educa a Polònia. En 2002 comença els seus estudis de Dret i Ciències Socials en la Universitat de Varsòvia. Però serà en 2007 quan comence els seus estudis de Cinema en Lodz. Flora y Fauna és el seu primer  migmetratge i ha sigut exhibit en diferents festivals internacionals.

Flora y fauna forma part de la Secció Oficial en la VII edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que tindrà lloc del 6 al 16 de novembre en la Filmoteca de València.

FLORA Y FAUNA (FLORA I FAUNA) | Piotr Litwin · Drama · Polònia · 2013 · 30 min