Maurice és un pingüí-tigre que viu la seua vida en la jungla quan arriben dos enviats des del Pol Sud. Aquests han sigut guiats fins allí per a que el “Gran Guerrer Tigre” allibere al seu poble de la dictadura de les malvades morses. Maurice accepta el repte i forma un comandament amb els seus amics de la jungla.

Al pol sud, les morses furten els ous dels pingüins, sembrant el caos. Maurice i els seus sequaços aconseguiran elaborar una estratègia de combat per a enfrontar-se a les morses en una gran batalla final.

Les as de la jungle, fou pensada com una sèrie televisiva en la qual cada capítol duraria prop de dos minuts. No obstant, els seus directors David Alaux i Eric Tosti, decidiren unir els episodis i construir aquest migmetratge d’animació de 52 minuts. Així tot i que puga semblar dirigida exclusivament al públic infantil, els majors també gaudiran de les aventures de Maurice i els seus companys.

David Alaux i Eric Tosti es donen a conèixer com un duo creatiu amb els curtmetratges Mon copain (1999), Le voeu (2002), Au pays du Père Noël (2008) i Spike (2009). De la mateixa manera produeixen conjuntament La petite fille aux os brises, de Catherine Aira i s’encarregaran del muntatge del curtmetratge Mirabella, de Pierre-Adrien Lecerf l’any 2005.

Els més petits de la casa podran veure Les as de la jungle en la VI edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina. El certamen tindrà lloc del 8 al 17 de novembre.

LES AS DE LA JUNGLE | David Alaux/Eric Tosti · França · 2013 · 52 min

La tropa de la selva / Les as de la jungle (David Alaux y Éric Tosti, 2013) from Festival La Cabina on Vimeo.