Hajo té 19 anys i fa menys d’un any que es va convertir en pare. De sobte, la seua vida ha donat un gir inesperat i ha de trobar un treball i aconseguir diners per a poder mantenir al seu xicotet fill. Hajo ja té un pla, però açò posarà en perill al nounat.

Sunny (Barbara Ott, 2013)

La problemàtica de convertir-se en pare adolescent, la vida en un barri conflictiu de la perifèria i les dificultats que es presenten en compaginar un treball precari amb la responsabilitat paterna es creuen en aquest migmetratge de 37 minuts amb el desig de Hajo de protegir i cuidar al seu fill. Al llarg d’aquesta pel·lícula, seguirem incansables el ritme frenètic del seu protagonista al costat del seu nadó, desesperat per trobar una solució als seus problemes.

Barbara Ott (1983), directora de Sunny, ha treballat en nombroses produccions a Alemanya i Nova Zelanda. En 2006 va començar els seus estudis d’adreça de cinema en la Filmakademie Baden-Württemberg. Actualment resideix i treballa com a guionista i directora freelance a Berlín.

Sunny forma part de la Secció Oficial en la pròxima edició del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, que se celebrarà del 6 al 16 de novembre en la Filmoteca de València.

SUNNY | Barbara Ott · Drama · Alemanya · 2013 · 30 min

Sunny (Barbara Ott, 2013) from Festival La Cabina on Vimeo.