Espanya / 2020 / 60 min / Color

 

Sinopsi

Totes les habitacions de l’Hostal Espanya, un modest i cèntric establiment situat a la ciutat de Lleó, estan ocupades per persones majors, moltes d’elles procedents de l’abandonat entorn rural. En les seues habitacions, passadissos i menjador, les estacions es succeeixen sense pausa per a una comunitat que ha estat convidada a gravar la seua quotidianitat i participar així en la creació d’una pel·lícula que doni compte d’una altra possible forma de vida a l’anomenada tercera edat.

Intèrprets:

Mª del Carmen Fernández, Inma Álvarez, Adelino Fernández, Mercedes Fernández, Pilar Rodríguez, Natividad Alba, Perla, Ceres Álvarez, María del Rosario Rey, Ángeles Banuncias, María Carpintero, Celia Mateos, Regina Banuncias, María Flores Álvarez, Fermín González, Pilar Llamas, Chus Domínguez, Macario Martínez, González, Milagros Martínez, Felisa Alonso, Begoña Álvarez, Maudilio José Rodríguez, Pedro de Paz, José Álvarez, Emiliano González, Julio Quintelas, Agustina Fernández, Elvira Álvarez.

Projeccions
Diumenge 15 – 19:30 H – Cine Unió Musical Llìria
Diumenge 15 – 19:30 H – Antic Cine Avenida el Perelló
Dilluns 16 – 20:30 H – La Nau

Desenvolupament del projecte

El projecte ‘Hostal España’ ha sigut desenvolupat pel LAAV_ i dirigit per Chus Domínguez juntament amb Inma Álvarez i les treballadores i residents de l’Hostal España. El LAAV_ (Laboratori d’Antropologia Audiovisual Experimental) és un espai per a la creació i la investigació en la creació audiovisual amb comunitats.

Chus Domínguez (Léon, Espanya 1967) és un creador audiovisual que treballa amb elements provinents directament de la realitat per a construir a partir d’ells narratives que es troben entre el documental, l’experimental i el poètic, sempre a la recerca de noves maneres de representació de la realitat. La seua obra s’ha projectat en festivals com Locarno, Oberhausen, BAFICI, Vila do Conde, el webmaster, Les Palmes de Gran Canària, Reencontres Internacionals, etc., així com en centres d’art com MNCARS (Madrid), Artium (Vitòria) , MUSAC (Lleó), CA2M, DA2 (Salamanca), La Casa Encendida (Madrid), Laboral Centre d’Art (Gijón), Anthology Film Archives (EUA), etc. Des de 2007 col·labora amb el MUSAC, Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó, a través de DEAC, en tasques de programació, investigació i creació col·laborativa.

Fotogrames Hostal España

Programa 2020

Consulta la programació de La Cabina

Programació per Seccions

Últimes notícies de La Cabina

Uneix-te a la comunitat d’amants del migmetratge

Subscriu-te a la newsletter

   
* Requerido
           
   

#LaCabina2020