VIDEOBOY

La relació entre Hasse i Pal, dos adolescents de 13 anys, es posa a prova el dia en què accepten l’oferta de visitar a un xic famós per la seua col·lecció de vídeos. La visita es torna cada vegada més opressiva i els joves estaran obligats a traspassar barreres a les quals ni tan sols…

OCÉAN

A través de la mirada de Jean, un xiquet de deu anys, compartim el dia a dia d’una família a la fi dels setanta. Aqueix estiu, enfront de l’oceà, Jean descobreix l’ambivalència de la vida, la seua violència, la debilitat dels homes.  

MOUSSE

Què podria ser més fàcil que atracar un petit estanc als afores de la ciutat? Durant la gran carrera de cavalls anual, el centre d’apostes de l’estanc Washington sembla l’últim lloc on aconseguir diners ràpids.  

FEUX

Tres xiquets viuen sols en una casa. El major, de catorze anys, viu fascinat per la conquesta espacial i construeix un coet. Al mitjà, d’onze, li encanten els animals, i té un conill xicotet. La germana xicoteta, de cinc anys, observa les seues aventures en silenci.

ENTRE NOSOTROS

Un grup d’amics propers i els membres d’una família sud-americana celebren una festa de comiat en un menut apartament d’Àmsterdam. Diego va a tornar a Xile amb el seu fill després de visitar al seu germà Pablo durant un mes. Pablo ha viscut a Holanda des que va abandonar el seu país a la fi…

AYA

Dues persones es coneixen inesperadament en un aeroport. Ell creu que ella és la conductora que li han assignat. Ella, encantada amb aquesta trobada fortuïta, no es dóna pressa a traure-li del seu error.